Werkfestival in teken van innovatie.
Werkfestival in teken van innovatie. ((Foto: Marcel Rob))

Innovatie centraal tijdens Grootste Werkfestival

ALKMAAR – Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid houdt - samen met haar partners - voor de derde keer Het Grootste Werkfestival. Dit festival voor werkgevers, onderwijs en overheid vindt plaats op donderdag 31 oktober, van 13.00 tot 18.00 uur in De Meent Bauerfeind te Alkmaar. De middag staat geheel in het teken van innovatie. Enkele sprekers zijn Alexander Klöpping (Blendle), Jorn de Vries (Flitsmeister) en Marijn Beuker (AZ). Aansluitend is een Goede Doel Diner, waarvoor deelnemers zich apart kunnen opgeven. Deelname aan Het Grootste Werkfestival is gratis. Meer informatie en aanmelden: www.hetgrootstewerkfestival.nl.

De ontwikkelingen van ICT en technologie op de werkvloer zijn de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen. Het is lastig bijblijven in deze snel veranderende wereld. Daarom is het thema voor Het Grootste Werkfestival dit jaar 'samenwerken op het gebied van technologische innovaties'. Want de beste manier om op de hoogte te blijven van technologische innovaties, om werk anders te organiseren en voor het vinden en behouden van personeel, is door samen aansprekende initiatieven en ontwikkelingen te ontdekken. En dat kan volop bij Het Grootste Werkfestival!

Samenwerking

Het Grootste Werkfestival is een initiatief van RPAnhn en haar partners, waaronder gemeenten, onderwijs, UWV, werkgevers- en werknemersorganisaties. Om een aantrekkelijk en gevarieerd programma te ontwikkelen heeft de organisatie ook dit jaar samengewerkt met diverse regionale werkgevers. Dankzij de inbreng van Rabobank, HVC, Luba Uitzendbureau, H&S Adviesgroep, Specialist in websites, PDZ Uitzendbureau, WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord en Huis van het Werk zijn deelnemers aan Het Grootste Werkfestival 2019 verzekerd van een middag vol innovatie en inspiratie!

.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Wekelijks op de hoogte van Alkmaar nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

 

Meer berichten