Er is van alles verkrijgbaar tijdens Happy Boeddha Events.
Er is van alles verkrijgbaar tijdens Happy Boeddha Events. ((Foto: aangeleverd))

Met Pasen zit Alkmaar gebakken

  Autozaken

ALKMAAR - Koel310 organiseert in het paasweekend van zaterdag 20 tot en met 22 april de tweede editie van Smaakmakend Festival Alkmaar op het grasveld van de Koel310 gelegen in een groene oase. Wat kunnen de echte bourgondiërs op dit outdoor foodtruckfestival verwachten van dit culinaire avontuur voor de hele familie?

Eten: Vlees, vis of vega?! De vele duurzame en biologische foodtrucks die zijn geselecteerd bieden de lekkerste specialiteiten, bereid met ingrediënten uit alle windstreken. Van oosterse falafel, Indische roti, Argentijnse steak tot Hollandse poffertjes.

Drinken: Er is een selectie gemaakt van high-end wijnen van de beste wijnhuizen. Zij schenken graag een mooi glas voor in op het gezellige wijnplein. Toch meer een bierdrinker? Dan zijn er in de biertuin heerlijke speciaalbiertjes van lokale brouwers verkrijgbaar. Voor de kleine drinkers staat de limonade koud.

Kinderen: De speelgoedkoning van Altoys verzorgt disco dansen, spelletjes, schminken en springkussens! Alles zodat de kinderen zich vermaken en de ouders ook even echt kunnen genieten.

Muziek: zaterdag 60's bandjes; dus peace, love & happiness met te gekke bandjes die enkel muziek uit de 60's spelen. Met onder andere: Seaside Stringers, de huisband van join the band sessions, BacktoBasix. Zondag Caribische sferen; exotische sferen met een waanzinnige live-band vanuit het zonovergoten Caribisch Zomercarnaval Rotterdam, samen met alle toeters en bellen. Maandag is de dag van de paashaas; Nederlandse traditie dus Nederlandstalige muzikanten en een grote zoektocht naar de lekkerste eieren met super leuke verrassingen!

De keukens zijn geopend van 13.00 uur. Gratis entree. Locatie informatie: Koel310/Koelmalaan 310/1813JE/Alkmaar/pin aanwezig/gratis parkeren/bus 2

Meer berichten