Cor Bakker
Cor Bakker ((Foto: aangeleverd))

Voorjaarsconcert in De Vest

ALKMAAR - In de grote zaal van TAQA theater De Vest in Alkmaar staat zaterdag 13 april ene voorjaarsconcert op het programma met als speciale gast Cor Bakker. Het concert begint om 20.15 uur en de zaal is rond 20.00 uur geopend. De organisatie is verheugd me de komst van pianist Cor Bakker.

Cor begeleide nagenoeg alle belangrijke artiesten die Nederland rijk is, zoals Karin Bloemen, Jenny Arean maar ook internationale sterren als Shirley Bassey en Oleta Adams.Televisie geeft hem landelijke bekendheid, wanneer hij de muzikale begeleiding verzorgt in de vele televisieprogramma's van Paul de Leeuw. Tijdens dit concert is Cor juist het middelpunt van de avond en samen met het Stedelijk Harmonieorkest van SDG Alkmaar kan er worden genoten van jazzklanken en vele herkenbare melodieën.

Een gevarieerd programma

Ook ditmaal is een afwisselend programma samengesteld. Via het bijzondere stuk 'The Story of Anne Frank' door Otto M Schwars vertelt Stedelijk Harmonieorkest het indrukwekkende verhaal van Anne. Het publiek wordt meegenomen naar de straten van Buenos Aires met de Street Tango van Astor Piazzolla. Er kan volop worden genoten van de opgewekte jaren '50 klanken van Caro Emerald en de muziek van grote namen als Freddie Mercury en John Lennon.

Bestel kaarten via het secretariaat

Als muziekliefhebber en donateur van SDG Alkmaar wil SDG iedereen van harte uitnodigen voor dit concert. Kaarten zijn te koop via het Secretariaat van SDG Alkmaar en kosten € 20 per stuk. Tijdens de pauze biedt SDG Alkmaar de bezoekers een gratis drankje aan.

Klarinettisten gevraagd

SDG Alkmaar is een van de grootste harmonieorkesten in de regio met ruim 55 muzikanten. Door natuurlijk verloop is er weer ruimte voor enthousiaste klarinettisten. Wie op gevorderd harmonieniveau klarinet speelt wordt van harte uitgenodigd om eens langs te komen op een van de repetitieavonden op woensdagavond in het Olympiagebouw aan de Olympiaweg 17 in Alkmaar. E-mailadres: secretariaat@sdg-alkmaar.nl. Telefoonnummer: 06-14501543

Meer berichten