Open huis bij de Ridder Makelaars.
Open huis bij de Ridder Makelaars. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Open huis Van de Ridder Makelaars!

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Van de Ridder Makelaars houdt zaterdag 30 maart in samenwerking met de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, tussen 11.00 en 15.00 uur open huis.

Op deze Open Huizen dag heeft een ieder de mogelijkheid om vrijblijvend en zonder het maken van een afspraak diverse woningen te bezichtigen. De woningmarkt is sinds tijden niet zo goed geweest. De rente staat nog steeds historisch laag, een uitstekend moment om nu wooncarrière te maken! Echter voor kopers is het niet altijd even gemakkelijk om in deze overspannen markt een woning te vinden.

Portefeuille

Het droomhuis gevonden, maar zelf nog in het bezit van een woning die nog verkocht moet worden? Van de Ridder Makelaars heeft tientallen echte kopers in portefeuille die op dit moment een woning zoeken. De makelaars van Van de Ridder komen graag gratis langs voor een kop koffie en een goed gesprek! Is het droomhuis in deze hectische woningmarkt al weg of simpelweg nog niet gevonden? Van de Ridder Makelaars helpt de klant graag verder middels een gratis zoekopdracht of als aankoopmakelaar. Veel kijkplezier tijdens de NVM Open Huizen Dag toegewenst!

Van de Ridder Makelaars Broek op Langedijk, winkelcentrum 'Broekerveiling', Marktplein 77a, Broek op Langedijk, 0226-315341, Van de Ridder Makelaars Alkmaar, Geestersingel 18, Alkmaar, www.riddermakelaars.nl

Meer berichten