Bookstore Day bij Van der Meulen's.
Bookstore Day bij Van der Meulen's. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Bookstore Day bij Van der Meulen's boekhandel

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - De derde Independent Bookstore Day in Nederland vindt zaterdag 25 mei plaats. Die dag wordt zowel in de winkel als met de lezer gevierd. Met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten.

Bijna tweehonderd boekhandels, verspreid over het hele land, doen mee aan Bookstore Day. Zij ontvangen die dag ruim honderd schrijvers en dichters. Van Maartje Wortel tot Bert Wagendorp; van illustrator Floor Rieder tot kinderboekenschrijver Ted van Lieshout; van taalkunstenaar Diggy Dex tot cabaretier Emilio Guzman. En dan rijden er ook nog eens vijftien 'surprise' dichters in vijf auto's langs boekhandels door het hele land.

Van der Meulen's boekhandel is deze dag tot 23.00 geopend omdat dit samenvalt met Shoppingnight. Bij Van der Meulen's wordt een aantal leuke acties en activiteiten gehouden in de winkel. Kijk hiervoor op de website www.libris.nl/vandermeulen. Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om zeventig exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken, van onder anderen Brett Easton Ellis (speciaal vooruit op deze dag te krijgen), A.F.Th. van der Heijden (een exclusieve uitgave), Levi Weemoedt Esther Verhoef en Ottolenghi (gesigneerd), Maarten Biesheuvels Verhalen uit het gekkenhuis (luxe editie) Neerlands Hoop in Bange Dagen (zeer scherp in prijs verlaagd).

Maar, let op, deze boeken en aanbiedingen zijn alleen op Bookstore Day, op 25 mei dus, te koop. Kijk op www.libris.nl/vandermeulen of www.bookstoreday.nl voor alle speciale uitgaven en activiteiten in de buurt.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten