Yoga- en pilatesstudio PUUR opent nieuwe locatie

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - Yoga is hot! Steeds meer Nederlanders doen aan yoga en voelen zich daar gezonder bij. Roshni Mahabier, eigenaresse van PUUR yoga- en pilatesstudio Duivendrecht, opent komend weekend haar tweede studio aan de Berenkoog 38 in Alkmaar. "Yoga en pilates wordt steeds belangrijker in onze maatschappij; het vermindert stress, het verbetert je fysieke conditie en je wordt mentaal sterker." Zaterdag 23 november van 14.00 tot 21.00 uur is de open dag en zijn er gratis demolessen te volgen.

Gratis demolessen 

PUUR opent aanstaande zaterdag 23 november vanaf 14.00 uur haar deuren in de locatie van MatrixX Studio's. Eigenaresse Roshni: "Iedereen is welkom om kennis te maken met de yoga- en pilateslessen en onze gediplomeerde docenten onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de open dag zijn en gratis demolessen te volgen die een goede impressie geven van de reguliere lessen; Yin Yang Yoga (14.15u), Pilates (15.15u), Hatha Yoga (16.15u), Taste of Mindfulness (17.15u), Restorative Yoga (18.15u), Yin Yoga (19.15u) en Vinyasa Yoga (20.15u). Deelnemers die verzekerd willen zijn van een plek, kunnen het beste reserveren via de agenda op www.puurvoolichaamengeest.nl.

Onthaasting

Eigenaresse Roshni: "Tijdens mijn werk in het bedrijfsleven had ik vaak hoofdpijn en voelde mij gejaagd. Ik had het gevoel dat ik geleefd werd. Ik ging op zoek naar een moment van onthaasting; ontspanning. Het antwoord voor haar: Yin Yoga. Yin heeft een rustgevend en meditatief effect. Het geeft innerlijke rust, Yin is een tegenhanger van de snelle samenleving waarin we met prikkels overladen worden. PUUR is opgericht in 2017, waar de eerste yoga- en pilatesstudio werd geopend in Duivendrecht. 

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten