Nancy van de gelijknamige kapsalon.
Nancy van de gelijknamige kapsalon. (Foto: aangeleverd))

Kapsalon Alkmaar met biologische kleuring

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - In de Slochterwaard in Alkmaar is sinds dit jaar Nancy's Hair Fashion gevestigd. Nancy opende daar haar eigen kapsalon waar de klant centraal staat.

Of zoals ze zelf enthousiast roept: "Graag verwelkom ik iedereen in de leukste kapsalon van Alkmaar en omstreken. Wie verzekerd wil zijn van een stralend kapsel tijdens de feestdagen is van harte welkom. Samen met de klant kijk ik welke coupe het beste bij de persoon in kwestie past. Dankzij mijn ervaring in zowel knippen als kleuren is men altijd verzekerd van een professioneel advies. Voor het kleuren van het haar gebruik ik speciaal gecertificeerde biologische kleuring zonder ammoniak en PPD. Deze producten zijn zelfs toepasbaar op de zeer gevoelige hoofdhuid. Een veilig en mild systeem met een prachtige langdurige diepe kleuring met glans."

Flexibele openingstijden

Wat heeft Nancy nog meer in petto voor haar klanten? "Ik hanteer flexibele openingstijden, want zo ben ik 's avonds ook beschikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, de mogelijkheid tot pinnen, ik schenk uiteraard gratis koffie of thee, onderneem leuke actie's geef mijn klanten graag een persoonlijk en professioneel advies."

Wie zijn haar op nummer één wil laten staan is van harte welkom bij Nancy's Hairfashion.

Actie

Bij inlevering van dit krantenartikel krijgt iedere klant tot 31 januari 2020 eenmalig 10 procent korting op de knipbehandeling. Maak snel een telefonische afspraak!

Nancy's Hair Fashion, Slochterwaard 29, 1824 KR Alkmaar. Nancyshairfashion@outlook.com

Bel: 06-39506910.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten