Portofino is hét adres voor huisgemaakte pizza's en pasta's.
Portofino is hét adres voor huisgemaakte pizza's en pasta's. ((Foto: aangeleverd))

Echte Italiaanse Pizza's en Pasta's dat proef je!

  Bedrijf in Beeld

ALKMAAR - In Alkmaar kan men vanaf heden terecht voor authentiek vers en huisgemaakte pizza's en pasta's. Aan de Gedempte Nieuwesloot 69 in Alkmaar is er een klein stukje Italië bijgekomen: Portofino Express terecht.

De allerlekkerste Italiaanse pizza's kan men afhalen in Alkmaar. De bezorging is alleen in Alkmaar, de Mare en Daalmeer mogelijk. Roberto, Fausto en Giorgo beginnen een Pizza Express op velen verzoek. De heren bekend van restaurant Portofino aan de Mient willen voldoen aan de vraag om ook thuis lekker Italiaans te eten en zien deze extra locatie dan ook als een mooie aanvulling op het geheel.

Meenemen

Wie in Alkmaar is en nog even snel een pizza of pasta mee wilt nemen kan vanaf nu bij ons terecht aan de Gedempte Nieuwe Sloot 69 in de binnenstad van Alkmaar. Men kan van tevoren bellen of ter plekke bestellen. De keuken is geopend van 16.00 tot 21.30 uur. We heten u graag welkom bij Portofino Express afhaal & bezorgen, Gedempte Nieuwesloot 69 1811 KP Alkmaar.

Bestel op www.portofinoexpress.nl of we zijn bereikbaar via telefoonnummer 072 -3030253.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten