Glashandel de Kroon gaat door!

Partnerbijdrage
Glashandel De Kroon bedankt haar opdrachtgevers.
Glashandel De Kroon bedankt haar opdrachtgevers. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Ondanks de coronacrisis gaat Glashandel de Kroon door met het uitvoeren van montage- en meetwerkzaamheden. Uiteraard met aangepaste maatregelen. Dit wordt gewaardeerd door hun opdrachtgevers. Op hun plaats willen zij hun opdrachtgevers dan ook hartelijk bedanken voor hun vertrouwen!

"Wij krijgen als bedrijf geen verregaande restricties opgelegd door de overheid", zegt Rick Cronen, eigenaar van Glashandel de Kroon. "Dat betekent dat wij onze werkzaamheden gewoon kunnen uitvoeren en je hier als opdrachtgever niet de dupe van bent". Natuurlijk nemen zij wel hun verantwoordelijkheid en volgen de richtlijnen van het RIVM: "We schudden geen handen, houden gepaste afstand en zullen zoveel mogelijk communiceren via telefoon en e-mail."

Perfecte periode

Rick benadrukt dat dit echt de perfecte periode is om je kozijnen, deuren of ramen te vervangen of herstellen: "Mensen zijn toch thuis, dus ze hoeven geen vrije dag op te nemen. Daarnaast komt het mooie weer voor schilderwerk eraan. Dat sluit perfect aan op onze werkzaamheden." Aan de ene kant bieden de maatregelen vanuit de overheid een voordeel: veel mensen zijn toch al thuis. Aan de andere kant zijn zij zich er ook van bewust dat dit voor veel mensen een moeilijke tijd is. In veel gevallen ook financieel.

10% korting

Glashandel de Kroon komt haar opdrachtgevers daarom graag tegemoet. Ze belonen hun opdrachtgevers met korting! "Wij bedanken onze opdrachtgevers voor hun vertrouwen in ons tijdens deze coronacrisis" zegt Rick. "Niet alleen door onze werkzaamheden voort te zetten, maar ook met een financiële meevaller voor hen: iedereen die in deze periode een offerte aanvraagt, krijgt 10% korting op de totale offerteprijs!" Bekijk de actievoorwaarden op www.glashandeldekroon.nl/opdrachtgeversbedankt

Financiële steun

"Wij zijn ons ervan bewust dat veel organisaties hard geld nodig hebben. Daarom bieden wij graag financiële steun aan organisaties in de regio. Suggesties voor een instelling of organisatie? Stuur je suggestie naar info@glashandeldekroon.nl."

Waarom De Kroon?

Waarom Glashandel de Kroon: 

*Laagste prijs garantie. 

*Mogelijkheid subsidies. 

*Super snelle levering.

*Vakkundig en met ervaring. 

*Duidelijke offerte.

Meer informatie

Glashandel de Kroon is gevestigd aan de Wezelkoog 44 in Alkmaar. Voor meer informatie bezoek onze website www.glashandeldekroon.nl of bel met 072 - 5611903. Openingstijden: Ma-Vr 8.00-16.30. Buiten werktijden op afspraak mogelijk. https://www.glashandeldekroon.nl/