Roos: Beste schadeherstelbedrijf boven Noordzeekanaal

Partnerbijdrage
De specialisten van Autoschade Herstel Roos
De specialisten van Autoschade Herstel Roos ((Foto: aangeleverd))

ALKMAAR - Met een score van 9,3 uit 10 en ruim 400 reviews mag Autoschade Herstel Roos Alkmaar zich het beste schadeherstelbedrijf boven het Noordzeekanaal noemen en daar zijn ze bij Roos best trots op.

“Hier zijn we ontzettend blij mee”, zegt Björn Klaver van Autoschade Herstel Roos. “ De cijfers zijn door een onafhankelijk klanttevredenheidsbureau gepubliceerd en sinds jaar en dag staan we al in de top 10. Hoe we dat bereiken? Het klinkt als een open deur, maar dit doen we door onze klant centraal te stellen. Dit lijkt eenvoudig, maar alles moet gewoon van begin tot eind kloppen. De basis is natuurlijk de reparatie van de auto. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en werken met de beste middelen om elke probleem op te lossen. Daarnaast staat de beleving van de klant centraal. Enerzijds betrekken we ze bij het herstelproces en laten via een fotoscherm duidelijk zien waar de schade zit en hoe dit gerepareerd wordt. Daarnaast zorgen wij altijd voor passend vervangend vervoer en als de auto is hersteld, wordt die van binnen en buiten keurig gereinigd zodat elke klant weer een frisse start maakt.”

Alle merken

Autoschade Herstel Roos Alkmaar is een universeel autoschadeherstelbedrijf en herstelt reparaties van alle merken. Voor kleine en grote reparaties staat een professioneel team van specialisten klaar. “Wat niet iedereen weet is dat je ook voor kleine reparaties bij ons terecht kunt. Een klein pitje in je deur is snel gemaakt en kan al ontstaan tijdens parkeren wanneer iemand naast jou zijn deur opent en jouw portier raakt. Zulke schade is echter vrij eenvoudig te herstellen en de prijs ligt doorgaans ruim onder de honderd euro. Een ander veelvoorkomende schade is bumperschade, vooral op de hoeken. Ook deze schade is in de meeste gevallen eenvoudig op te lossen zonder hoge kosten.”

De vestiging van Autoschade Herstel Roos is centraal gelegen en makkelijk te bereiken aan de Robbenkoog in Alkmaar. Hier wordt gewerkt volgens de laatste technieken en de vakkundige medewerkers denken graag met u mee bij schade, vervangend vervoer en verzekeringswerk. In 2007 sloot Autoschade Roos zich aan bij de Autoschade Herstel Groep. Dat is een keten van zelfstandige schadeherstellers met de focus op vakmanschap, betaalbare kwaliteit en persoonlijke service.

Contact

Autoschade Herstel Roos, 072-5622210, info@autoschaderoos.nl, www.autoschaderoos.nl. Kijk ook eens de Facebookpagina @AutoschadeHerstelRoos.