Pure aandacht in een oase van rust

Partnerbijdrage
ALKMAAR - Nicolette Gaal, eigenaresse van Ariane Inden
ALKMAAR - Nicolette Gaal, eigenaresse van Ariane Inden (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

ALKMAAR - Soms is het heerlijk om even alle drukte en stress achter je te laten en in een oase van rust te genieten van pure aandacht. Welkom in de wereld van Ariane Inden Alkmaar! De stijlvolle Alkmaarse schoonheidssalon - die 21 jaar bestaat - vind je aan de Gedempte Nieuwesloot 59. Sta je voor de deur, vergeet dan vooral niet naar die fraaie pui in de stijl van de Amsterdamse School te kijken. Eenmaal binnen verdwijnen de stadsgeluiden naar de achtergrond en laat je je lekker in de watten leggen door de medewerkers van Ariane Inden Alkmaar.


“Ik heb het altijd een geweldige plek gevonden, zo midden in de stad”, zegt eigenaresse Nicolette Gaal. “De salon zit naast de bekende bruidswinkel van Mary Borsato. Zij maakt altijd reclame voor mij en ik voor haar; zo helpen we elkaar een beetje. Wat het werk na 21 jaar nog steeds interessant maakt? De ontwikkelingen blijven maar doorgaan. Het is een wereld die nooit stilstaat, dat blijft boeien. We bekijken goed welke trends bij ons passen. Naast ons uitgebreide assortiment van schoonheids- behandelingen , huidverjonging en pedicure bieden we bijvoorbeeld bindweefselmassage, cryotherapie en microneedling, bij de laatste wordt de huid op zachte en gecontroleerde wijze doelgericht geperforeerd met zeer fijne naaldjes. Zo wordt de huid aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine. We bieden veel natuurlijke oplossingen om huidproblemen aan te pakken, maar daarnaast werken we ook samen met een arts die cosmetische fillers / botox behandelingen kan uitvoeren. Met al onze klanten gaan we het gesprek aan om de wensen in kaart te brengen. Vervolgens stellen we samen een behandelplan op om zo samen naar een mooi eindresultaat toe te werken. Want hoe lang ik dit werk ook doe, het voelt altijd goed als een tevreden klant trots en glimlachend de deur uitloopt”


Foto: Lilian van de Weerdhof - by Lilian

Feestje

Ariane Inden Alkmaar zou vorig jaar haar 20-jarig bestaan vieren, maar door een lekkage in het bovengelegen appartement kon dat niet doorgaan. “We hebben het hele interieur moeten vervangen en toen alles klaar was, brak corona uit en viel er helemaal niets meer te vieren.

Het is een wereld die nooit stilstaat, dat blijft boeien

Gelukkig hebben we een enorme, trouwe klantenkring en konden we met de verkoop van producten en online adviezen onze klanten blijven verzorgen. Nu schijnt er toch echt licht aan het einde van de tunnel en kunnen we straks weer net zoals vroeger genieten van alles waar we blij van worden. Nu we 21 jaar bestaan, hebben we volop interessante acties. Kijk op de advertentiepagina in deze krant en onze website en profiteer van mooie aanbiedingen.”


Met het versoepelen van de maatregelen vinden mensen het heerlijk dat ze weer naar de salon mogen komen. “Aandacht voor jezelf is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. We zijn nog geen Frankrijk of Italië waar vrouwen zich optutten voor een bezoekje aan de supermarkt, maar we merken dat Nederlanders steeds meer waarde hechten aan een persoonlijke verzorging.”

Stokje overdragen

Nicolette Gaal heeft in 21 jaar een prachtige zaak met een vaste klantenkring opgebouwd, maar zou het stokje binnenkort toch graag willen overdragen. Daarom is ze op zoek naar een opvolger die de zaak voort wil zetten met net zoveel passie als zij. “Ik ben supertrots op wat ik met Ariane Inden Alkmaar heb bereikt.

Toch wil ik nog een keer in mijn leven wat anders doen, een andere richting opgaan. Wat precies? Ik heb wel wat ideetjes, maar hoe dat er precies uit gaat zien weet ik ook nog niet. Het afscheid zal lastig zijn, maar als ik later op een dag door de stad loop en ik de meiden aan het werk zie, zal ik vooral trots zijn op de mooie zaak die we samen hebben opgebouwd.”

Ariane Inden Alkmaar, Gedempte Nieuwesloot 59, 072 520 77 44, info@arianeindenalkmaar.nl, www.arianeindenalkmaar.nl