(Foto: aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Whisky-startup zet whisky in spotlight tijdens lanceerfeest

  BiB

ALKMAAR – De Alkmaarse whisky-startup Red Warrior geeft zondagmiddag 23 juni in wijnbar ROEST in Alkmaar haar Lanceerfeest om de start van het bedrijf te vieren en bezoekers kennis te laten maken met haar producten.

Red Warrior is een enthousiaste startup die whisky voor iedereen toegankelijk wil maken. Zondagmiddag 23 juni tussen 15.00 en 18.00 uur is iedereen van harte welkom bij ROEST. Toegang is gratis, om whisky te proeven betaal je €10. Aanmelden kan via redwarrior.nl.

Tijdens het Lanceerfeest kun je kennismaken met de producten van Red Warrior, je whiskykennis testen en uiteraard whisky proeven! Red WarriorRed Warrior biedt whiskypakketten aan in abonnementsvorm of als los cadeauset. De leden van Red Warrior krijgen maandelijks of per kwartaal een whiskypakket thuisgestuurd met uitgebreide achtergrondinformatie. Door de whisky's te beoordelen bouw je een uniek en persoonlijk smaakprofiel op. Dit smaakprofiel kun je gebruiken om je whiskypakket steeds beter op je smaak af te stemmen. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Over het team

Jesper Kordes en Maaike Smit vormen het team achter Red Warrior. Als whiskyliefhebbers maken zij graag meer mensen enthousiast voor whisky en zijn ze 'de gids in de whisky jungle'.  www.redwarrior.nl

Meer berichten