Helemaal klaar met Blom

  Nieuws
Kevin Blom en AZ: allesbehalve dikke vrienden. Kijk voor het fotoverslag op rodi.nl. (Foto: Vincent de Vries/RM)
Kevin Blom en AZ: allesbehalve dikke vrienden. Kijk voor het fotoverslag op rodi.nl. (Foto: Vincent de Vries/RM) (rodi.nl)

ALKMAAR - Hoewel PSV in slechts vijf minuten een 2-0 achterstond wist om te buigen in een 2-3 voorsprong, ging het na afloop vooral over scheidsrechter Kevin Blom. Trainer John van den Brom was helemaal klaar met de arbiter die in de ogen van de coach weer een negatieve hoofdrol speelde tijdens een AZ-wedstrijd.
"Het was een belachelijke strafschop'', zei Van de Brom over het derde doelpunt van PSV. "Onze grote vriend Blom krijgt het weer voor elkaar. Er is dit weekend één topwedstrijd en Ik begrijp niet dat we daar geen topscheidsrechter voor krijgen." Ook brieste hij voor de camera's van de NOS: "We kunnen wel stellen dat onze grote vriend Kevin Blom zijn naam weer eer aan heeft gedaan."
Wéér lukte het niet om van een traditionele topclub te winnen, terwijl winst prettig was om 'van het gezeik af te zijn', meldde Van de Brom voor de wedstrijd. Zondag 29 april krijgt AZ een nieuwe kans als ze in Amsterdam tegen Ajax spelen. De eerstvolgende wedstrijd van AZ is vrijdag 13 april. Dan spelen de Alkmaarders om 20.00 uur in het Polman Stadion tegen Heracles.

Meer berichten