Troostdag voor nabestaanden

  Nieuws

EGMOND AAN DEN HOEF - Charon Uitvaartzorg houdt zondag 22 april voor de veertiende keer een Troostdag voor nabestaanden. Deze bijzondere dag vindt plaats van 12:00 tot 17:00 uur in de Slotkapel, Slotweg 19 in Egmond aan den Hoef.
De Troostdag is voor iedereen, die stil wil staan bij een dierbare. Ontmoetingen van mens tot mens staan op deze dag centraal. Op de Troostdag wil Charon bezoekers graag een veilig en warm gevoel geven, samenhorigheidsgevoel laten beleven en herkenning voor hun – soms heftige – gevoelens. "Wij hopen dat veel mensen, gesterkt door bijzondere ontmoetingen met lotgenoten weer naar huis gaan in de wetenschap dat iedereen zijn verdriet alleen moet doorleven, maar dat er altijd mensen zijn - dicht bij of soms ver weg - die je willen begeleiden in deze moeilijke tijd van je leven."

Wie wil, mag een foto van zijn geliefde en of dierbare meenemen, om deze op de herinneringstafel in het licht te zetten. Op deze dag zal Gijsje Teunissen ook het nieuwe project van Charon uitvaartbegeleiding presenteren: Troostreizen voor nabestaanden. Na het grote succes van de Troostdagen gaat zij vanaf oktober Troostreizen organiseren. Een week lang bijkomen in de prachtige omgeving van Pedreguair, Spanje en terug begeleidt worden in een leven zonder je partner, je kind, je ouders, wetende, dat het leven nog steeds mooi en waard is om gelukkig te zijn. Geen therapeutische rouwverwerking, maar een zorgeloze, warme week in een kleine groep met twee tot drie lotgenoten.
De toegang voor de Troostdag is gratis en iedereen is welkom. Neem gerust familieleden of vrienden mee. Meer informatie op www.troostdag.nl. er informatie: www.troostdag.nl of 072-5070477.

Meer berichten