Laatste Join The Band Session

  Nieuws
Muzikanten kunnen zondag 17 juni van 14.00 tot 17.30 uur weer meedoen met de Jointhebandsessions in Koel 310 in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)
Muzikanten kunnen zondag 17 juni van 14.00 tot 17.30 uur weer meedoen met de Jointhebandsessions in Koel 310 in Alkmaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Muzikanten kunnen zondag 17 juni van 14.00 tot 17.30 uur weer meedoen met de Jointhebandsessions in Koel 310 in Alkmaar. Alle ervaren en beginnende muzikanten, zangers en zangeressen zijn welkom.
Op www.jointhebandsessions.nl wordt elke maand een lijst muzieknummers gepubliceerd met een link naar een filmpje op YouTube. Muzikanten kunnen zich opgeven en thuis een of meerdere nummers instuderen. Op de dag van het optreden in Koel 310 staat op het podium een complete ‘huisband’ klaar met zangers, toetsenist, gitarist, basgitarist en een drummer. Bij elk nummer worden een of meer muzikanten van deze huisband tijdelijk vervangen door meespelers en zangers uit het publiek, die zich hiervoor van tevoren hebben opgegeven. Zo komt een echt optreden tot stand met vloeiend lopende nummers. Dit is voor het publiek veel aantrekkelijker dan een standaard jamsessie waarbij alle muzikanten maar wat doen. Jointhebandsessions is een echt optreden, waarbij gezelligheid en meedoen door het publiek voorop staat.

Deelname aan de jointhebandsessions is geheel gratis en ook voor het publiek is de entree vrij. De meespelende gelegenheidsmuzikanten moeten hun eigen instrument meenemen. Dat geldt niet voor drummers en toetsenisten; er staat een drumstel en een keyboard voor ze klaar. Opgeven om mee te spelen kan op www.jointhebandsessions.nl.

Meer berichten