Weerbaarheidstraining voor volwassenen

  Nieuws
Weerbaarheidstraining voor volwassenen. (Foto: aangeleverd)
Weerbaarheidstraining voor volwassenen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ALKMAAR - Sport-Z start 5 november de Weerbaarheidstraining ‘Fit & Veilig’ voor volwassenen, die graag letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen willen staan. De training bestaat uit eenvoudige fysieke oefeningen (‘Fit’), die erop zijn gericht om de weerbaarheid en het zelfvertrouwen van de deelnemers te vergroten (‘Veilig’). Gedurende 6 weken komen de deelnemers op maandag van 10.00 tot 11.00 bij elkaar in Wijkcentrum Daalmeer. Deelnamekosten bedragen € 50,-, aanmelden kan online via www.sport-z.org/fitveilig.

De weerbaarbaarheidstraining wordt gegeven door een diplomeerde weerbaarheidsdocent en is geschikt voor ieder niveau. Tijdens de trainingen wordt met behulp van oefeningen aan lichaamshouding, stemgebruik, ademhaling, intuïtie en verdedigingstechnieken gewerkt. Daarnaast wordt aan de algemene conditie gewerkt. De lessen vinden vanaf 5 november elke maandagochtend plaats van 10.00-11.00 uur, in Wijkcentrum Daalmeer, Johanna Naberstraat 77b te Alkmaar. De kosten voor deze training bedragen € 50,- voor 6 lessen.

Meer informatie over de training Fit & Veilig op www.sport-z.org/fitveilig. Vragen? Bel Pascale de Hoogh, via 06 11149728 of mail p.dehoogh@sport-z.org.

Meer berichten