Klimaatverandering biedt kansen

  Nieuws

ALKMAAR - Hoe zit het nou echt met het klimaat? Wat gebeurt er al om het tij te keren? En wat kunnen consumenten er zelf aan doen? Martijn Smit stak zijn licht op bij Al Gore in Seattle en is verrassend optimistisch. Alkmaar Energie houdt maandag 26 november een avond over klimaatverandering, waarbij Smit zijn verhaal vertelt.
Hij laat zien hoe groot de noodzaak is om onze kijk en ons handelen te veranderen en hoe zeer de oplossingen om er iets aan te doen al voorhanden zijn. Besproken wordt onder meer hoe het klimaat verandert, wat de oorzaken en gevolgen daarvan zijn, hoe het tij te keren is, hoe iedereen zijn steentje daaraan kan bijdragen en welke nieuwe mogelijkheden de klimaatcrisis biedt? Na de lezing is er tijd om met elkaar na te praten over de praktijk: wat zijn de mogelijkheden om bij te dragen en zelf te doen in en om huis? Medewerkers van Alkmaar Energie geven voorbeelden, praktische informatie en handige tips.
De bijeenkomst is in ontmoetingscentrum De Sociëteit, Luttik Oudorp 78 in Alkmaar, van 19.30 tot 21.30 uur. Graag vooraf aanmelden via societeit@binnenstadscentrum.nl of info@alkmaar-energie.nl. Bellen kan ook: 072-5114715 of 06-44490772.

Meer berichten