Expositie International Summer Arrivals - Kunstenaars uit alle windstreken, nu in Bergen

  Nieuws
Zondag 5 augustus is de opening van de expositie International Summer Arrivals in The Obession of Art. (Foto: aangeleverd).
Zondag 5 augustus is de opening van de expositie International Summer Arrivals in The Obession of Art. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

BERGEN - In The Obsession of Art in Bergen zal vanaf zondag 5 augustus de opening zijn van de expositie International Summer Arrivals, van 15.00 tot 18.00 uur. De expositie duurt tot 26 augustus.
Heiner Meyer (D - schilderijen en beelden).
Heiner Meyer vormt thema’s tot kunst. Gearrangeerd in unieke beeldconcepten. Griekse beelden met Mickey Mouse. Filmsterren, klassieke auto’s omgeven door bonbons. Relativerend, vol humor en steeds verrassend. Olie op doek.
Anne Dewailly (F - schilderijen).
Sereniteit verankerd in een sprankelende balans van kracht en ontvankelijkheid. Verfijnd impressionisme. Schijnbaar met twee penselen tegelijk. Van schoonheid en van zuiverheid. Olie op doek.
Nick Mount (Aus – glaskunst).
Godfather in glaskunst. Nick laat glas dansen in zijn handen. Onnavolgbaar, onvoorspelbaar en onwaarschijnlijk mooi. Met elk stuk bewijst hij zijn onbetwiste meesterschap aan de top van dit segment.
Edols & Elliott (Aus – glaskunst).
Kathy Elliott en Ben Edols vormen een gelouterd vak duo in hedendaagse glaskunst. Vaak geïnspireerd door de natuur. Hun werk is onder meer opgenomen door het Victoria and Albert Museum, Toyama Art Museum en National Gallery of Australia.
The Obsession of Art / Molenstraat 3 Bergen / www.artobsession.nl / 072 5818461

Meer berichten