VANAVOND: Haarlems Literatuur Festival in de Philharmonie

HAARLEM - Vrijdagavond 8 maart vindt het Haarlems Literatuur Festival 2019 plaats in de kleine zaal van de Philharmonie in Haarlem. Een afwisselende avond met performances, gesprekken, verhalen en muziek. Of het nu feit of fictie is dat een Haarlemmer de boekdrukkunst uitvond, de stad is al eeuwen onlosmakelijk verbonden met literatuur. Om dat te vieren organiseren Stichting Literair Haarlem en een zestal boekhandels jaarlijks het Haarlems Literatuur Festival. We bieden een gevarieerd programma met performances, interviews, voordrachten en muziek.

Dit jaar stelt presentator Bart Gielen (Barts Boekenclub) u voor aan zes schrijvers en dichters - van debutanten tot doorgewinterde vertellers, van poten tot historici. Zijn gasten zijn Hanna Bervoets, Jan Brokken, Sylvia Hubers, Roberta Petzoldt, Aafke Romeijn en Frank Westerman. Daarnaast treedt ook singer-songwriter Dafne Holtland op.

Haarlems Literatuur Festival wordt georganiseerd door Stichting Literair Haarlem in samenwerking met de boekhandels Athenaeum, Blokker, Bredero, Gillissen Co, Kennemer en De Vries Van Stockum.

Toegangsprijs 19,50 inclusief drankje en garderobe. Scholieren en studenten 12,50

Tickets zijn te bestellen via: https://www.theater-haarlem.nl/programma/16264//Haarlems_Literatuur_Festival_2019/ of boekhandels: Athenaeum, Blokker, Bredero, Gillissen Co, Kennemer en De Vries Van Stockum.

Meer berichten