Het Moooiste Landschapsfestival gaat niet door wegens weeromstandigheden.
Het Moooiste Landschapsfestival gaat niet door wegens weeromstandigheden. ((Foto: © DUTCHPHOTO))

MOOOISTE Landschapsfestival gaat niet door; afgelasting wegens het weer

REGIO - Buitenplaats Leyduin in Vogelenzang zou zondag 29 september het decor zijn van het Landschapsfestival MOOOISTE. Landschap Nood-Holland heeft in verband met het slechte weer besloten het Landschapsfestival af te blazen. De weersverwachtingen voor zondag zijn dusdanig slecht dat het niet verantwoord is om zoveel mensen op Buitenplaats Leyduin te ontvangen.

Mensen die betaald hebben krijgen geld terug

Er wordt veel regen en wind verwacht. Het tijdelijke parkeerterrein, een weiland bij de Buitenplaats, is door de nattigheid onbruikbaar geworden. Veel belangstellenden hebben al kaartjes besteld voor het festival. Deze mensen worden allemaal door Landschap Noord-Holland op de hoogte gesteld van de annulering van het evenement. Mensen die betaald hebben voor hun kaartje krijgen hun geld terug.

Boswachter Arjan Postma betreurt afgelasting

Landschap Noord-Holland en de hoofdsponsor provincie Noord-Holland willen jaarlijks met MOOOISTE veel mensen op een aangename manier kennis laten maken met de natuur en de verschillende landschappen in onze provincie. Het festival zou dit jaar voor de vierde keer plaatsvinden. Tijdens de eerdere edities bezochten zo'n vierduizend mensen het evenement en was het steeds prachtig weer. Het festival staat bekend om de veelheid aan buitenactiviteiten voor kinderen en volwassenen: optredens van TV boswachter Arjan Postma, survivalactiviteiten voor kinderen, excursies, muziek, foodtrucks en een markt. Bijna alles vindt plaats in de buitenlucht. Helaas werkt het weer dit jaar niet mee om er wederom een spetterend evenement van te maken.

Meer informatie: Mooiste Landschapsfestival

Meer berichten