Positief nieuws voor Regionale Dierenambulance Haarlem na inbraak

Algemeen
Regionale Dierenambulance Haarlem doet er alles aan inbraken in de toekomst te voorkomen.
Regionale Dierenambulance Haarlem doet er alles aan inbraken in de toekomst te voorkomen. (Foto: Regionale Dierenambulance Haarlem)

HAARLEM - Na de impactvolle inbraak van twee weken geleden - waarbij voor duizenden euro’s schade werd aangericht - is er nu weer licht aan het eind van de tunnel voor Regionale Dierenambulance Haarlem.

“Soms brengt iets vervelends ook iets goeds”, zo meldt het personeel van de dierenambulance dinsdag op Facebook. Na de inbraak werden massaal donaties gedaan om de dierenambulance weer op de rit te krijgen. “Zo kregen we van de Reptielenopvang een paar prachtige hexarmor handschoenen en schonk R. van Oenen Installatie Techniek ons een compleet alarmsysteem. Hier zijn we superblij mee, jullie zijn absolute toppers!” zo laten medewerkers van de Haarlemse dierenambulance weten.

Daders inbraak dierenambulance nog niet gepakt

Op dit moment zijn er nog geen verdachten opgepakt. Wilting: “De DNA-sporen worden nog onderzocht, en ook de camerabeelden worden momenteel nog geanalyseerd.”

‘Net De Nederlandsche Bank’

Bij de nachtelijke inbraak bij de Dierenambulance Haarlem werd onder meer de kluis meegenomen. “De houten deuren waar deze achter stond, wordt vervangen door een stalen rolluik. Hiermee hopen we dat inbraken nu echt tot het verleden behoren. We lijken De Nederlandsche Bank wel”, aldus de dierenambulance.