Formule 1 Grand Prix 2022 in Zandvoort: laatste nieuws over datum, kaarten en meer

Sport
Max Verstappen wint het wereldkampioenschap in Abu Dhabi.
Max Verstappen wint het wereldkampioenschap in Abu Dhabi. (Foto: Kamran Jebreili - Pool/Getty Images)

REGIO - Na een succesvolle editie in september én het behalen van het wereldkampioenschap door Max Verstappen dit weekend in Abu Dhabi, kunnen fans van de Formule 1 zich opmaken voor de Dutch Grand Prix van 2022. Wanneer vindt de F1 Grand Prix 2022 plaats komend jaar? Hoe zit het met kaarten? En wat weten we nog meer al over de Formule 1 in Zandvoort in 2022?

Datum F1 Dutch Grand Prix 2022

Racefans, noteer maar vast in uw agenda: de Formule 1 Dutch Grand Prix vindt op 2, 3 en 4 september 2022 plaats in Zandvoort. 

Sportief directeur Jan Lammers: “Met de datum in 2022 zijn we heel tevreden. Zoals eerder gezegd; we verlengen de zomer in Zandvoort. Het sluit perfect aan, precies in het staartje van de vakantieperiode, dat is gunstig voor de ondernemers in de regio. Wij kijken er echt naar uit om in 2022 echt uit te pakken en dit keer met een ruim aanbod aan entertainment en nog meer publieksactiviteiten.”

Het thema van dit racefestijn is in 2022 ‘The Ultimate Race Festival’. Je kunt rekenen op dé topcoureurs van de wereld, maar ook op optredens van diverse artiesten en andere activiteiten die je ook komend jaar niet wil missen. 

Tekst gaat door onder de foto

dutch grand prix f1 formule 1 zandvoort kaarten
Max Verstappen wint Dutch Grand Prix 2021 in Zandvoort - foto: Francisco Seco Getty Images / Red Bull Content Pool

Kaarten kopen Formule 1 Zandvoort

Had je al kaarten voor 2021 maar was je uitgeloot? Of had je al tickets voor 2022 of een drie jaar-ticket? Al deze kaarten zijn automatisch geldig voor 2022. 

Andere kaarten zijn helaas uitverkocht.

Kaarten F1 Zandvoort van 2021 naar 2022

Had jij kaartjes voor de Formule 1 GP voor 2021, maar kon je niet bij deze editie zijn? Jouw tickets zijn dus doorgeschoven naar 2022 (of je hebt inmiddels je geld teruggekregen). Vanaf 18 oktober zijn de eerder bestelde kaartjes voor de F1 zichtbaar in de MyDGP-omgevnig.

Evenement organiseren Grand Prix 2022

Wil jij iets organiseren rondom de F1? Dan hoef je geen vergunning aan te vragen. Wel ziet evenementenorganisator Zandvoort Beyond je idee graag tegemoet via info@zandvoortbeyond.nl.

Terugblik Formule 1 GP 2021

Nog even nagenieten van de Grand Prix van 2021 en de sublieme winst van Max Verstappen? Dat doe je hier.

Meer weten over de Dutch GP 2022 in Zandvoort? Kijk dan op de site van de organisatie van het evenement.