Voorrondes voetbal op Cruyff Courts

  Nieuws
De jongens in actie tijdens de voorronde vorig jaar. (Foto: Renata Jansen)
De jongens in actie tijdens de voorronde vorig jaar. (Foto: Renata Jansen) (rodi.nl)

Aanmelding
HAARLEM – SportSupport organiseert in de herfstvakantie, in de verschillende wijken in Haarlem, de voorrondes van het Cruyff Courts 6 vs 6 toernooi. Met vrijdag 26 oktober de finale op het Cruyff Court in Haarlem Oost. De winnaars van dit toernooi plaatsen zich voor de volgende ronde, namelijk de kwartfinale met andere gemeentes. Het uiteindelijke doel voor de kinderen is om tijdens de landelijke finale te strijden om de titel: Nederlands Kampioen Cruyff Courts 6 vs 6.

Voorrondes
De eerste voorronde wordt gespeeld op maandag 22 oktober op het Cruyff Court in Haarlem Oost. Op dinsdag 23 oktober is in Haarlem Noord de volgende voorronde op het Flevoplein. Haarlem Schalkwijk is woensdag 24 oktober aan de beur bij het Spijkerboorpad. De laatste voorronde is in Haarlem Centrum bij de Tulp op donderdag 25 oktober. Alle voorrondes starten om 14.00 uur, de deelnemers moeten om 13.00 uur aanwezig zijn.
De finale wordt vrijdag 26 oktober gespeeld om 13.00 uur op het Cruyff Court in Haarlem Oost. Het beloven weer super leuke en spannende voorrondes geworden met een spetterende finale. Meedoen met een jongens of meiden team? Stuur dan een mail aan redouan@sportsupport.nl

Meer berichten
 

Fotoseries