UPDATE

Davina Michelle treedt alleen op tijdens Grand Prix F1 Zandvoort als andere ook betaald krijgen

Sport
Afbeelding
(Foto: YouTube)

ZANDVOORT - Op de zondag van de Grand Prix F1 in Zandvoort kunnen fans vlak voor de race genieten van een bijzondere vertolking van het Wilhelmus door Davina Michelle. De zangeres krijgt geen geld voor haar optreden.

Update 29 augustus:

Volgens de woordvoerder van Davina Michelle treedt de zangeres alleen op met het Wilhelmus als andere artiesten ook betaald krijgen, weet Hart van Nederland.

Eerdere berichtgeving:

De artieste heeft naast een extreme passie voor muziek, ook een groot hart voor racen en de F1. Ze bracht in 2020, speciaal voor de terugkeer van de F1 naar Nederland, het nummer ‘Beat me’ uit. 

Geen geld voor optreden Formule 1

Davina Michelle krijgt geen geld voor haar show. Woensdag schoot een soortgelijke uitnodiging van prins Bernhard gericht aan de Haarlemse band Chef’Special bij leadzanger Joshua Nolet in het verkeerde keelgat. Volgens Michelle’s manager doet ze het voor de eer. 

De zangeres verzorgt haar optreden vanaf het asfalt van het Circuit Zandvoort. Hierbij wordt ze muzikaal begeleid door het Luchtmacht-orkest. 

‘De Grand Prix in Zandvoort wordt prachtig’

Sportief directeur Jan Lammers kijkt uit naar de eerste editie van de F1 Heineken Dutch Grand Prix. “Het wordt prachtig. Helaas kunnen niet alle fans dit meemaken, maar volgend jaar hebben de fans die dit jaar zijn afgevallen gegarandeerd een ticket voor het Ultimate Race Festival. Een event met volop racespektakel, optredens van nationale en internationale artiesten en een bomvolle F1 Fanzone met activiteiten voor het hele gezin.”