Tango en tapas in de Witte Kerk Heiloo

Algemeen
Voor het eerst in lange tijd treedt pianotrio Donna Musica (cello, viool en piano) weer op in de Witte Kerk.
Voor het eerst in lange tijd treedt pianotrio Donna Musica (cello, viool en piano) weer op in de Witte Kerk. (Foto: aangeleverd))

HEILOO - Voor het eerst in lange tijd treedt pianotrio Donna Musica (cello, viool en piano) weer op in de Witte Kerk. Op Vaderdag, zondag 20 juni, laten zij om 15.00 en 17.00 uur in een wervelend concert de warmbloedige Spaans/Argentijnse muziek horen uit diverse invalshoeken.

Zo spelen zij tijdens het één uur durende concert de beroemde aria’s uit de opera ‘Carmen’ van Georges Bizet waarbij de cello, piano en viool van het trio de zangstemmen vertolken. In contrast met deze opzwepende stukken klinkt ook de melancholieke tangomuziek van de Argentijnse componist Astor Piazzolla, afgewisseld met lichtvoetige dansen van beroemde Zuid-Amerikaanse componisten. Een vurig concert op de zondagmiddag!

Restaurant Herberg Jan verzorgt bij dit concert een tapas-arrangement. De tapas wordt na afloop van het concert in de kerk geserveerd. Zondag 20 juni om 15.00 en 17.00 uur in de Witte Kerk Heiloo. Prijs totaalarrangement (concert en tapas) € 22,50, prijs concert € 15,-. Prijs tapas (1 drankje plus tapasplankje) € 7,50. Reserveren kan per mail naar info@donnamusica.nl.. Voor meer informatie, en om te luisteren naar een voorproefje: www.donnamusica.nl.