Van Os Mode in andere handen. Links de nieuwe eigenaar Dajo Thirij met Co Oudejans.
Van Os Mode in andere handen. Links de nieuwe eigenaar Dajo Thirij met Co Oudejans. ((Foto: aangeleverd))

Van Os Mode Heiloo in andere handen

  Bedrijf in Beeld

HEILOO - Van Os Mode Heiloo heeft vanaf heden een nieuwe eigenaar. Voor iedereen die de afgelopen jaren in de winkel is geweest is dit absoluut geen onbekende.

Dajo Thirij - acht jaar geleden begonnen als stagiair - heeft namelijk Van Os Mode Heiloo van Co en Ank Oudejans overgenomen. Co Oudejans blijft de komende jaren op vrijdag en zaterdag actief in de verkoop binnen de winkel. "Mijn visie is om op dezelfde voet verder te gaan waar Van Os Mode Heiloo al jaren succesvol mee is. Met hier en daar wat kleine aanpassingen maar verder wordt er niks radicaal veranderd", aldus Dajo. "Zowel de inrichting, merkenpakket als de manier van klantencontact blijft intact. Ons inkoopproces ziet er al jaren als volgt uit; Dajo, Monique en Co. Drie generaties, die alle drie een andere kijk op de collectie hebben. Wij kopen daarom alleen producten in waar wij alle drie volledig achter staan. Wij zijn een sterk team dat zich in de loop van de jaren uitstekend heeft weten te ontwikkelen, niet alleen op gebied van inkoop maar ook zeker in de verkoop."

Collectie

Bij Van Os Mode kan de klant terecht voor onder andere de volgende merken: Paul & Shark, GANT, Gardeur, M.E.N.S, John Miller, Maerz, Ledub, Bugatti, Digel, Eduard Dressler, FALKE, Olymp, Lacoste, Fellows United, Schiesser, HOM, Cavello, Burlington. Van Os Mode Heiloo is gevestigd in Winkelhof 't Loo 13. Zie ook: www.vanosmodeheiloo.nl

Meer berichten