De Scholierenveldloop komt er aan.
De Scholierenveldloop komt er aan. ((Foto:team Sportservice Schagen))

Scholierenveldloop in Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA/WARMENHUIZEN - De Scholierenveldloop is een jaarlijks terugkerend sportief evenement voor alle kinderen van de basisschool in Hollands Kroon. Dit jaar vindt de Scholierenveldloop woensdag 12 juni plaats in Anna Paulowna. In Warmenhuizen wordt de Scholierenveldloop Schagen gelopen op woensdag 19 juni.

De Scholierenveldloop is een parcours van 1000 meter waar je met de hele klas over heen rent. Voor kleuters is er een kortere route. De Scholierenveldloop wordt in verschillende categorieën gelopen, waarbij jongens en meisjes apart starten. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de groep waarin de leerling zit. De start van de eerste groep is om 15.00 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 17.00 uur is het evenement afgelopen.

Aan de snelste drie lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Maar iedereen die mee doet krijgt een leuke herinnering! Deelname is gratis. De Scholierenveldloop voor Hollands Kroon wordt gehouden op de atletiekbaan in Sportpark Kleine Sluis in Anna Paulowna. De Scholierenveldloop Schagen is woensdag 19 juni vanaf 15.00 uur op de atletiekbaan van AV NOVA in Warmenhuizen.

Inschrijven kan via school, maar ook via de formulieren op jouw.teamsportservice.nl. Doe dit voor vrijdag 31 mei! Heb je nog vragen? Neem contact op met Cisca Bosma van Team Sportservice via e-mail naar: cbosma@teamsportservice.nl of tel. 0224 – 214774.

Meer berichten