Vele ideeën voor toekomst ’t Veld en Zijdewind binnengekomen

Algemeen
De komende periode worden alle ideeën beoordeeld en gebundeld.
De komende periode worden alle ideeën beoordeeld en gebundeld. (Foto: Pexels/Pixabay)

HOLLANDS KROON - De inwoners van ’t Veld en Zijdewind hebben de afgelopen twee weken massaal ideeën en wensen voor hun dorpen ingeleverd. Er zijn namelijk door 104 verschillende inwoners, 274 ideeën ingestuurd. 159 ideeën gingen over ’t Veld, 38 over Zijdewind en 77 over beide dorpen. De meeste ideeën gingen over het verkeer en groen, zoals parkeren, onveilige verkeerssituaties, parken en bomen. Er zijn 117 ideeën ingeleverd via de brievenbus in de Superrr, 92 via e-mail en 65 via het platform op denkmee.hollandskroon.nl. De gemeente Hollands Kroon wil iedereen ontzettend bedanken voor het insturen!

De ingebrachte ideeën komen op een wensenkaart

De komende periode worden alle ideeën beoordeeld en gebundeld. Hierin wordt aangegeven welke ideeën/wensen snel te realiseren zijn. Ook wordt aangegeven welke in de toekomst uitgevoerd gaan worden, of niet haalbaar zijn. Deze wenskaart wordt gedeeld wensenkaart op https://denkmee.hollandskroon.nl/nl-NL/projects/toekomstbestendigekern, op www.hollandskroon.nl en het wordt gedeeld met de bij de gemeente bekende e-mailadressen van mensen die een idee hebben ingestuurd.

Platform

Op dit moment wordt gewerkt aan het project voor de vernieuwing van de Rijdersstraat, Zwarteweg en het Kerkplein. Bekijk dit ook op https://denkmee.hollandskroon.nl/nl-NL/projects/toekomstbestendigekern en denk mee. Ook de uitwerking van de woningbouwlocatie ’t Veld Noord fase 2 en 3 is in behandeling. Over deze projecten zijn 87 ideeën binnengekomen. Deze worden meegenomen in de uitwerking van deze projecten.