Expositie Kunstlicht in Anna Paulowna

Algemeen
Een speciale kunstlicht expositie vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober.
Een speciale kunstlicht expositie vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober. Foto: aangeleverd

ANNA PAULOWNA - Een speciale kunstlicht expositie vindt plaats op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober. In de Nederlands Hervormde kerk aan de Molenvaart 21 worden van 17.00 tot 21.00 uur lichtobjecten tentoongesteld. Buiten staat een lichtinstallatie vervaardigd uit IBC-vaten.

De objecten zijn begin oktober gemaakt tijdens maar liefst acht verschillende workshops, waarin is gewerkt met klein, steen, vilt, blik, restmaterialen en natuurlijke materialen. Ook zijn er tekeningen en foto’s gemaakt met een andere kijk op licht. Aan de workshops deden ruim veertig mensen mee. Enkele kunstenaars en workshopbegeleiders tonen ook eigen werk.

Tijdens de expositie treden twee koren op. Op vrijdag staat Pur Sang op het podium en op zaterdag Rythm Voice. Beiden avonden van circa 19.30 tot 20.30 uur. Dit initiatief is van Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna. De organisatie wil bewoners activeren en motiveren om (samen) te spelen en te genieten van kunst in combinatie met licht. Kom kijken en steek uw licht op voor uzelf en/of een ander.

De objecten zijn begin oktober gemaakt tijdens maar liefst acht verschillende workshops.