Ferdinand in de Cultuurschuur

  Nieuws

WIERINGERWERF - Het filmhuisseizoen wordt zondag 29 april afgesloten met de familiefilm Ferdinand in de Cultuurschuur aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Ferdinand is een stier met een heel zachtaardig karakter. Helaas wordt hij uitgekozen voor het stierengevecht. Hoe zal dat aflopen? Aanvang 14.30 uur.
April is weer bijna voorbij en dus is er een wisseling van de expositie. Het werk van de schoolkinderen maakt plaats voor een dubbel-expositie. Aan de muren de dertig beste foto’s van de jaarlijkse fotowedstrijd van de fotobond Noord-Holland Noord met als thema 'Onbalans'. In de ruimte staan de gelaste stalen beelden van de heer Langerak.
Donderdag 17 mei brengt het PG café een nieuw theaterstuk over dementie, onder de titel 'Vertwijfeld'. Het is speciaal gemaakt voor professionals en mantelzorgers die regelmatig hiermee te maken hebben. De middag is echter ook toegankelijk voor alle andere belangstellenden. Ook als men hiermee niet direct te maken hebt is de voorstelling ter lering en vermaak. Aanvang 15.00 uur en de toegang is gratis. Reserveren kan via secretaris@decultuurschuur.nl of l.rijk@geriant.nl

Meer berichten