Wooper is een leuk konijntje dat op zoek is naar een fijne baas.
Wooper is een leuk konijntje dat op zoek is naar een fijne baas. ((Foto: aangeleverd))

Tehuis gezocht

REGIO - Een groot aantal konijnen verblijven in de opvang. Nog niet alle diertjes zijn klaar voor adoptie. Nieuwe dieren gaan altijd eerst in quarantaine, worden nagekeken door de asieldierenarts, krijgen behandelingen tegen diverse parasieten, worden voorzien van een vaccinatie en de rammen worden gecastreerd. Zijn ze gezond verklaard en hebben de dieren hun verplichte 'bewaartijd' erop zitten, dan zoeken de vrijwilligers naar een fijne nieuwe plek. Soms gaat dat snel en soms duurt het wat langer.

Voor Wooper duurt het nu wel erg lang. Zijn moeder was een drachtige vondeling en hij is eind april in de opvang geboren. Zijn broertjes en zusjes hebben al nieuwe baasjes en nu wordt het echt tijd voor deze jongeman. Uiteraard zoekt hij een leuk vriendinnetje om mee samen te wonen.

Wie meer wil weten of kennismaken, kan bellen naar 0224-551818 of komt tijdens de bezoektijden langs in DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn. Meer informatie is te vinden op www.dierenasiel-schagen.nl.

Meer berichten