Snuffelmarkt in de Bonifaciuskerk in Medemblik

Algemeen
Op de snuffelmarkt in de Bonifaciuskerk is voor de liefhebber altijd wat te vinden.
Op de snuffelmarkt in de Bonifaciuskerk is voor de liefhebber altijd wat te vinden. (Foto: aangeleverd)

Door de corona-maatregelen is het niet mogelijk om de gebruikelijke markten in de Bonifaciuskerk te organiseren, daarom wordt er na de boekenmarkt een aangepaste snuffelmarkt georganiseerd.

Op deze markt zijn veel artikelen te koop, van zo goed als nieuwe elektrische apparaten tot spullen uit grootmoederstijd. Een keur van de meest uiteenlopende artikelen, waaronder vazen, glazen, pannen, kop en schotels, voorraadbussen, bekers, schalen, maar ook boeken platen, cd’s, schilderijen, wol en lappen stof, alles wat een dergelijke markt zo interessant maakt. Kortom: u kunt uw hart ophalen en lekker speuren tussen honderden fraai opgestelde artikelen tegen weggeefprijzen, want de organisatie moet ruimte maken in het magazijn. Er is voor de goede speurder altijd iets te vinden.

De markt is volgens de voorschriften van de overheid opgesteld: handen reinigen, eenrichtingsroute, 1,5 meter afstand en beperkt aantal mensen tegelijk in de kerk.

De markt wordt gehouden op zaterdagen 19 en 26 september en 3 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en op zondagen 20 en 27 september en 4 oktober van 13.30 tot 17.00 uur.

De opbrengst is voor de restauratie van de kerk.

Entree kost slechts 1 euro.