Oliebollenactie voor Het Rode Kruis Locatie Medemblik

Algemeen
Overheerlijke oliebollen te koop. Steun het Rode Kruis.
Overheerlijke oliebollen te koop. Steun het Rode Kruis. (Foto: Adobe Stock)

MEDEMBLIK - De jaarlijkse oliebollenactie is meer dan ooit van groot belang voor Het Rode Kruis in Medemblik. Door alle corona-richtlijnen kan de huis-aan-huis-collecte dit jaar niet doorgaan. Een groot gedeelte van die opbrengst wordt normaal in Medemblik besteed aan activiteiten van het Rode Kruis.

Normaal staat het Rode Kruis drie dagen met een kraam in de Nieuwstraat en vijf dagen bij de supermarkt aan de Overleek op het terrein. Dat laatste kan niet. De gemeente Medemblik gaf wel toestemming om de verkoop op de Nieuwstraat door te laten gaan.

De dagelijkse activiteiten voor bijvoorbeeld de Open Tafel gaan ook gewoon door, dus met de beperkte mogelijkheden hoopt de organisatie veel oliebollen te verkopen. De opbrengst is voor ons van groot belang.

Een aantal bedrijven heeft een bestelling geplaatst. Als er bedrijven of organisaties zijn die nog een bestelling willen plaatsen, kan dat via tel. 06-13460481 of marijkelangendijk2@quicknet.nl.

Ok dit jaar steunt de familie Verwijk het Rode Kruis met hun bekende oliebollenkraam door een mooie opbrengst te realiseren. Het Rode Kruis is dankbaar dat zij zelfs in een periode dat de kermissen maar weinig doorgaan, toch de traditie voortzet om de stichting te steunen.

Steun het Rode Kruis en koop donderdag 15, vrijdag 16 of zaterdag 17 oktober oliebollen bij de kraam in de Nieuwstraat!!