Stichting MirandaMania haalde een groot bedrag op voor diverse goede doelen.
Stichting MirandaMania haalde een groot bedrag op voor diverse goede doelen. ((Foto: William M. Ippel))

Hoge opbrengt MirandaMania

MEDEMBLIK - De aftrap van het weekend van MirandaMania op 8 maart jl. is mede door de jeugd van de groepen 8 van de basisscholen en Sg de Dijk en Wiringherlant zeer succesvol verlopen. Met een gezamenlijke opbrengst rond de 2.200 euro was dit een zeer goede start.

De grote MirandaMania spinning marathon was de volgende dag ook een spektakel. Met diverse bezinningsmomenten en de opzwepende muziek met spectaculaire beelden op de grote schermen, gingen de sporters groot en klein geheel uit hun dak. Wat wel veel zweetdruppels en hier en daar kippenvel teweeg bracht. De organisatie vindt het een zeer geslaagde marathon.

's avonds vond het Miranda muziekfestival plaats met vrijwilligers van Rondom. Het publiek genoot van diverse bands en artiesten die zich deze avond belangeloos inzetten. Een goed gevulde zaal met bezoekers zorgde dat de gezelligheid er direct inzat. Alle bands en artiesten hebben hun uiterste best gedaan om het iedereen naar hun zin te maken en dat is na alle positieve geluiden zeer goed gelukt.

De stichting is veel dank verschuldigd aan alle vrijwilligers, jeugd, sporters, band, artiesten en sponsoren om het mooie resultaat van 14.390 euro bij elkaar te brengen voor goede doelen.

Organisatoren Roel, Verony, Marc, Gerard, Cees, Marco, willen voor de Mirandamania van volgende jaar, die gehouden wordt op 14 maart een spectaculair programma in elkaar zetten. Dat wordt de tiende editie van Mirandamania en een hele speciale!

Meer berichten