Lezing in inloophuis

MEDEMBLIK - Stichting Dalisay Recovery verzorgt zaterdag 30 maart om 13.30 uur een lezing. Dr. Greta Noordenbos vertelt over het motiveren voor herstel van een eetstoornis in Inloophuis Medemblik, aan de Oosterhaven 11 in Medemblik.

Dr. Greta Noordenbos is senior onderzoeker en docent bij Klinische Psychologie van de Universiteit in Leiden en is nauw betrokken bij Stichting Dalisay Recovery, welke opgericht is na het overlijden van de 15 jarige Dalisay de Boer. Zij overleed aan de gevolgen van anorexia en aanverwante problematiek. Zij stapte in 2017 uit het leven. Haar ouders maken haar droom waar door de stichting. Deze informeert, Inspireert en verbindt. De lezing is voor iedereen toegankelijk. Toegang is gratis.

Waarom is het zo moeilijk voor mensen met een eetstoornis om gemotiveerd te raken voor herstel? Komt er ooit een moment waarop ze dat wel raken? Welke motiveringsstrategieën worden ingezet? Wat werkt wel en wat niet? Deze vragen staan centraal in de lezing. Graag aanmelden via info@dalisayrecovery.nl. Meer informatie, zie www.dalisayrecovery.nl.

Meer berichten