De nieuwe campagne Kom aanwaaien is van start.
De nieuwe campagne Kom aanwaaien is van start. ((Foto: Pascal van As))
Bedrijf in Beeld

Medemblikker zomercampagne 'Kom aanwaaien!'

  Bedrijf in Beeld

MEDEMBLIK - De wind brengt je deze zomer naar Medemblik! De speelse campagne 'Kom aanwaaien!' lonkt naar bezoekers en toeristen: er is hier zoveel te beleven. Ondernemers hebben de krachten gebundeld om deze zomer het beste van de stad presenteren.

In de afgelopen periode hebben winkeliers, horeca-uitbaters en andere ondernemers volop naar samenwerking gezocht om deze zomer bezoekers het mooiste van Medemblik te tonen. Met de speelse campagne 'Kom aanwaaien' als uniek resultaat: die kàn je niet missen deze zomer!

Wind en water

'Kom aanwaaien' sluit aan bij waar de stad om bekend staat. Want Medemblik is rijk aan wind en water. Aan fijne stranden langs het IJsselmeer. Aan uitgestrekt vaarwater in het achterland. Aan idyllische dorpen. Aan unieke musea. En niet te vergeten: rijk aan historie. Redenen genoeg om te komen aanwaaien in Medemblik stad en de omliggende dorpen.

Medemblik is de hele zomer in beweging, en dat komt niet alleen door de wind in je haren of in de zeilen…

Actie of recreatie?

Er staan talloze activiteiten en evenementen op het programma: bij musea en in de recreatiegebieden. Ook ondernemers haken aan met hun eigen festiviteiten en acties. Voor de culinaire, historische, muzikale én sportieve liefhebbers. En wie gewoon wil genieten van het zonnetje, kan neerstrijken op één van de vele gezellige terrassen in de oude binnenstad.

Kijk op visitmedemblik.nl/komaanwaaien voor het complete zomerse aanbod.

Prijsvraag

De XXL molen staat symbool voor de saamhorigheid en betrokkenheid van zowel bezoekers en toeristen als ondernemers en inwoners van Medemblik. Om het wind en water thema kracht bij te zetten worden kleine windmolentjes uitgedeeld tijdens de zomerse evenementen. Ongetwijfeld zorgt dit voor een vrolijk straatbeeld!

Ook is er een ludieke prijsvraag. Kom je langs één van de molens in de gemeente, dan word je uitgedaagd om een leuke selfie te maken en deze op sociale media te plaatsen met de hashtag #komaanwaaien.

Meer berichten