EQuality`s Inspiration groot succes

  Nieuws

MEDEMBLIK – Wat een veelzijdige en prima show heeft Popkoor EQuality met de concertreeks Inspiration afgelopen weekend neergezet. Een prachtige en krachtige verhaallijn, die vertelde over medemensen die een groot verschil maakten in de wereldgeschiedenis. Vier verschillende blokken met elk hun eigen thema, nummers, aankleding, belichting, quotes en gedichten.
Dirigent Margreet Drijver, combo, koorleden, voorlezers en solisten maakten er, samen met het publiek, een enthousiaste happening van. Wát een uitstraling, wát een geweldige band en wat is dit koor, zonder de andere zangers en zangeressen tekort te doen, in het bezit van een groot aantal supersolisten. Ook de techniek, geheel verzorgd door DML, was prima voor elkaar.
De mooie en zo heel belangrijke boodschap die werd uitgedragen,namelijk: zorg goed voor elkaar en wees zuinig op onze wereld, kwam in het slotlied Heal the world (save it for our child’ren) nog eens extra sterk tot uiting. Het gedichtje tijdens het intro van dit aansprekende Michael Jackson nummer werd prachtig vertolkt door Enora de Jong, slechts 6 jaar oud. Daarna werden alle aanwezige kinderen naar voren gehaald, zodat ze konden meezingen met dit prachtige lied en meedelen in het applaus. Een prachtig ontroerend plaatje en een geweldig mooi slot van een prima concert.
Wie een keer een repetitie wil bijwonen, EQuality repeteert elke dinsdag van 20.15 tot 22.00 uur in Verenigingsgebouw Sint Pieter, Ridderstraat 9 in Medemblik. Iedereen is van harte welkom.

Meer berichten