Schar-jongeren zoeken lokale ondernemers

SCHAGEN - Enthousiaste jongeren van De Schar zijn op zoek naar klussen die binnen de dagbestedingslocatie uitgevoerd kunnen worden. Zo worden zij in een veilige en stabiele woon- en leeromgeving gestimuleerd om hun mogelijkheden in te zetten voor de maatschappij. Hiervoor zoekt De Schar lokale ondernemers die klussen aanbieden aan deze jongeren.

(Kort)durende arbeidsklussen zonder grote tijdsdruk die de jongeren in het arbeidslokaal kunnen uitvoeren, geven de jongeren aan het einde van de dag een goed gevoel. Zo leren zij vaardigheden, zoals op tijd komen, omgaan met werk- en pauze tijden, concentreren op het werk waarmee ze bezig zijn en het zorgvuldig en netjes afleveren van een opdracht.

Voorbeelden

U kunt bijvoorbeeld denken aan klussen, zoals inpakwerkzaamheden, goodiebags maken, sorteerklussen, stickeren, glaslatten in de grondverf zetten, eenvoudig montagewerk enzovoort.

Bent u ondernemer en heeft u het gevoel dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken of wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met arbeidsklussen. U kunt hiervoor contact opnemen met Erna Kunst, regisseur Participatie bij de Schar, e.kunst@prinsenstichting.nl. Tel.: 06-51048665 (ma, di en do). Namens de jongeren alvast heel erg bedankt!

Meer berichten