Mannen van Naam.
Mannen van Naam. ((Foto: aangeleverd))

Concert voor de Vrijheid

BURGERBRUG - De Mannen van Naam geven zondag 5 mei een Concert voor de Vrijheid in de Herboren Toren aan Burgerweg 62a im Burgerbrug. Aanvang 15.00 uur. Entree 12,50 euro.

Een podium vol prachtige muziekinstrumenten. Drie boezemvrienden vol liedjes en verhalen. Vrije vijftigers die een boel te vertellen hebben. Want wat stralen ze een levenslust uit! De Mannen van Naam hadden eind 2016 groot succes in de Herboren Toren. Nu komen ze terug met een spiksplinternieuw programma, dat speciaal voor deze keer is omgedoopt van MAN MAN MAN tot concert voor de vrijheid.

De mannen vinden namelijk dat je nooit stil moet staan, dat je altijd onderweg moet blijven. Dat vertaalt zich in liedjes als 'De reiziger' en 'Op weg'. Heel bijzonder is het liedje 'Dag prachtig land' dat Ad Grooten schreef over zijn moeder die in Indië werd geboren en het jappenkamp overleefde.

Maar bij de Mannen van Naam is de schaterlach nooit ver weg. Altijd is er de relativering. Het sympathieke contact met het publiek. Een vrolijke Keltische folkdeun. Een accordeon, een banjo, een fluit of een doedelzak. Een aanstekelijk refrein of een goeie grap, want de vrijheid moet je vieren!

Reserveringen via Jannie Paarlberg: j.paarlberg@zonnet.nl of tel. 06-51831738. Kijk voor meer informatie op: www.mannenvannaam.nl en www.herboren-toren.nl

Meer berichten