(Foto: aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

Dagje uit in de regio?

  Bedrijf in Beeld

SCHAGEN - De E-Chopper of Lopifit tour is de leukste manier om de omgeving te verkennen. Het is natuurlijk altijd gezellig, een familie-uitje, met de vriendengroep wat leuks doen of met de collega's. Maar het bedenken en het organiseren is dan wel vaak een dingetje, want wat gaan we dan doen, een leuke activiteit moet wel voor iedereen leuk zijn. Al eens gedacht aan de Lopifit tour?

Inmiddels is de Lopifit een redelijk bekend fenomeen in de regio, de grote step waar je middels een loopband op wandelt met de snelheid van een elektrische fiets. Daarmee wandel je bijvoorbeeld heel relaxt in een half uurtje van Schagen naar Callantsoog. De Lopifit heeft een actieradius van 45 kilometer dus daarmee kun je een mooie route maken in de kop van Noord-Holland. Het is het vervoersmiddel gebleken voor menig bedrijf en groepsuitje in de regio.

Of wat dacht je van de E-Chopper tour. De E-Chopper is een volledig elektrische scooter, en ziet eruit als een Chopper, echt een super trendy ding waar je op gezien wilt worden. De E-Chopper valt onder de zogenoemde snorscooters, dus geen helmplicht maar wel een rijbewijs. Met de E-Chopper kun je heerlijk cruisen, met de snelheid van plus minus 27 kilometer per uur en een actieradius van 50 kilometer. Een geweldig leuke ervaring om een dagje mee op pad te gaan.

Je kunt de E-Chopper tour gewoon beginnen vanuit de locatie op Fok 10 in Schagen, maar Fred's Verhuur biedt door de samenwerking met onder andere Land van Fluwel in St. Maartensbrug, Recreatiepark Geestmerambacht in Warmenhuizen en Thema Fietsen in Den Helder ook de mogelijkheid om op deze plaatsen te starten.

Zelf graag bepalen waar te starten? Fred's Verhuur heeft de mogelijkheid om de Lopifit en of E-Chopper ook op de locatie te brengen en te halen die men wenst. Hier zijn dan wel transportkosten aan gebonden, het brengen en halen gaat daarom altijd in overleg om te bepalen wat er mogelijk is. Meer informatie: www.fredsverhuur.nl, tel 0224-299874 of ga langs bij Fred's Verhuur aan Fok 10 in Schagen.

Meer berichten