Muziektuin van Schagen

  Nieuws
Blue Coat. (Foto: aangeleverd)
Blue Coat. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SCHAGEN - In de Muziektuin van Schagen treden zondag 13 mei tussen 12.00 en 14.00 uur de volgende artiesten op: Kees Klarenbeek, Farayi, Blue Coat.De Muziektuin is te vinden aan Loet 10 in Schagen.
Kees Klarenbeek is een echte Schagenees en zingt zijn hele leven al nummers van Elvis. Ondersteund door een orkestband zingt hij alle voorkomende nummers uit het repertoire van The King. Denk daarbij aan 'My Boy', 'The Wonder of You', 'My Way', 'It’s now or never', 'Johnny B good' en 'Proud Mary'.
De Afrikaanse Percussie band Farayi heeft hoofdzakelijk Malinke ritmes op het repertoire staan, die zo traditioneel mogelijk gespeeld worden. Farayi bestaat uit negen bandleden. De kracht van de bandleden is dat ze kunnen wisselen van instrument en zo ook van partijen zodat zij ook met minder leden kunnen optreden.
De jazzformatie Blue Coat heeft vele jazz standards op het repertoire staan. Verder staat er ook behoorlijk wat latin en blues op het programma. Kenmerkend voor het geluid van Blue Coat is de open sound. Dit geluid geeft veel mogelijkheden tot dynamiek en improvisaties.

Meer berichten