ATB challenge Tuitjenhorn

  Nieuws

TUITJENHORN - De vijfde jubileumeditie van de ATB challenge Tuitjenhorn wordt zondag 14 oktober verreden over een gevarieerd parcours over weilanden, akkers, dijken en langs vele andere prachtige plekjes. Deelnemers gaan van start tussen 9.00 en 9.30 uur.
Veel landeigenaren hebben zich weer evenals voorgaande jaren enthousiast opgesteld, waardoor het mogelijk is om de mountainbikers over hun land te laten fietsen. Zo wordt er weer een mooie lus uitgezet over Campingpark de Bongerd in Kalverdijk, de Golfbaan Dirkshorn, Acon circuit in Sint Maarten en zijn er bij B-Four Agro in Warmenhuizen zelfs nog een paar hindernissen te bedwingen.
De organisatie bestaande uit Cees Dekker, Pieter Vries, Peter Rietveld, Rick Blokdijk en Marco Spaansen hebben hun uiterste best gedaan om een gevarieerde route uit te zetten. Net als voorgaande jaren kan er bij de mountainbike toertocht worden gekozen voor afstanden van circa 35 of 50 kilometer. Inschrijven voor de toertocht kan op de dag zelf in de kantine van VV Hollandia T. tussen 8.00 en 9.30 uur.
Na afloop van de tocht is er gelegenheid tot douchen en wordt de fiets weer schoon gespoten. Kijk voor meer informatie op: hollandia-t.nl of op facebook MTB-Tuitjenhorn.

Meer berichten