Agenda voor Schiedam komende week

Nieuws
Afbeelding
(Foto: )

Ga altijd even na bij de organisatie(s) of de activiteit wel doorgang vindt, in verband met eventuele wijzigingen omtrent coronamaatregelen. Soms zijn er wijzigingen die de redactie niet meer heeft kunnen opnemen in het overzicht.

Tai Chi

Maak dan kennis met de meditatieve, vloeiende bewegingen van Qi Gong & Chi Tao. Ingrid van Breemen van Innerlijke glimlach geeft al 18 jaar met succes haar wekelijkse lessen en workshops Qi Gong & Tai Chi Tao in een sfeervolle zaal in Schiedam Kethel. Qi Gong bevordert je geestelijk en lichamelijk welzijn. Kijk voor meer informatie op: https://innerlijkeglimlach.nl of bel: 06-44804102.

Ronald van Assen signeert

Op zaterdag 4 december komt Ronald van Assen naar Het Schiedams Boekhuis, Hoogstraat 106 in Schiedam. Hij signeert daar tussen 14.00 tot 16.00 uur onder andere zijn nieuwste boek Sluimerend kwaad, dat zaterdag 9 oktober is verschenen. Naast zijn meest recente boek is er aandacht voor de Ron & Geertje Trilogie; drie historische avonturenromans die in Delft afspelen. Verder neemt hij zijn oorlogsroman Jelena – De onbekende held en fantasyroman De tranen van de eenhoorn mee. Ronald van Assen is geboren in Delft en woont tegenwoordig met zijn vrouw en drie kinderen in Bodegraven. Hij is auteur van verschillende boeken, zowel fictie als non-fictie. Naast zijn werk als auteur is Ronald ambassadeur van de organisatie Mind, voorlichter bij Stichting Kernkracht en eindredacteur van Tzitzo Magazine. Ook is hij actief als jurylid bij verscheidene schrijfwedstrijden. Sluimerend kwaad is zijn zesde uitgave bij Godijn Publishing.

Digitaal Spreekuur

Heb je een vraag over het gebruik van je mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of digitale camera? Vraag dan een afspraak aan voor het Digitaal Spreekuur van 10:00 tot 12:30 op 7 december in De Nieuwe Harg (Hargplein 116).

E-book lenen

Leer in ??n middag hoe je e-books en luisterboeken leent van de online Bibliotheek van 13:00 tot 16:30 in De Korenbeurs op donderdag 9 december.

De Notenkraker

De Sprookjespiano presenteert op zondag 12 december van 11.00 tot 11.30 uur de Notenkraker, een muzikale vertelvoorstelling met de muziek van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder. Vooraf is er de mogelijkheid om gezellig met uw kind(eren) te ontbijten in C?sant in de Korenbeurs.

Digitaal Spreekuur

Heb je een vraag over het gebruik van je mobiele telefoon, smartphone, laptop, tablet, e-reader of digitale camera? Vraag dan een afspraak aan voor het Digitaal Spreekuur op maandag 13 december van 13.oo tot 16.00 uur in Ontmoetingscentrum De 5 Molens (Nieuwe Damlaan 818).

Schrijfcaf?

Schrijf je weleens een verhaal of gedicht en vind je het leuk om daar verdieping of variatie in aan te brengen? Of schrijf je nog niet, maar wil je dit wel een keer proberen? Kom dan naar het Schrijfcaf? in de Korenbeurs op woensdag 15 december van 10.15 tot 12.15 uur.

Stuur je bericht in

Ook uw agendabericht in de krant? Stuur uw agendabericht per mail naar ons toe. Zet in dit bericht even om welke activiteit het gaat, tijd, datum, plaats, informatie voor aanmelden of opgeven en een contactpersoon of telefoonnummer/ website voor meer informatie voor de mensen die aan de activiteit willen meedoen. Als u er een leuke foto bij heeft, dan zetten we deze erbij. Mail uw activiteit naar: redactie.ns@uitgeverijwestmedia.nl.

Afbeelding
Afbeelding