Loodgietersbedrijf Van der Kraan al decennialang betrouwbaar adres in regio

Algemeen
Voor Cees (rechts) en zoon Bram van der Kraan zijn persoonlijk contact, goede sociale omgangsvormen en betrouwbaarheid belangrijke kernwaarden.
Voor Cees (rechts) en zoon Bram van der Kraan zijn persoonlijk contact, goede sociale omgangsvormen en betrouwbaarheid belangrijke kernwaarden. (Foto: Fred Louter)

Het ambacht van loodgieter dateert al van eind 19e eeuw! Niet dat Loodgietersbedrijf Van der Kraan toen al actief was in Den Haag/Rijswijk en omstreken, maar met ruim 30 jaar ervaring is het bedrijf van vader Cees en zoon Bram van der Kraan wel al decennialang een begrip in de regio.

Loodgietersbedrijf Van der Kraan is nog een echt familiebedrijf, want ook moeder Mieke van der Kraan is actief in de organisatie. Zij verzorgt op professionele wijze de administratie. “We zijn nog altijd een klein, maar zeer actief loodgietersbedrijf”, aldus Bram van der Kraan. “Zo blijven de lijnen kort en zijn klanten altijd verzekerd van persoonlijke betrokkenheid en een goede service.”

ZZP’er Pim

“We hebben heel veel werk in deze tijd, daarom maken we ook gebruik van ZZP’er Pim, iemand die we goed kennen en de afgelopen jaren is opgeleid binnen ons bedrijf. We zijn hartstikke blij met hem, hij past goed bij ons. Waarom? Omdat we een bedrijf zijn waarbij persoonlijk contact, goede sociale omgangsvormen en betrouwbaarheid belangrijke kernwaarden zijn. Dat merken klanten wanneer ze ons bellen of over de vloer krijgen. Helaas is dat niet altijd even gebruikelijk in onze branche.”

Wij werken graag mee aan een positief imago van onze branche

Eerlijk tarief

“Het is voor het imago van onze branche belangrijk dat mensen een positief beeld hebben en houden. Daar werken we graag aan mee door voor een goed en eerlijk tarief vakwerk te leveren. Altijd en overal, hoe groot of klein een opdracht ook is. Mensen moeten op ons kunnen rekenen én vertrouwen. En dat doen ze gelukkig volop.”

Veelzijdig beroep

Het ambacht van loodgieter is in ruim 130 jaar natuurlijk wel enorm veranderd. Veel diensten zijn erbij gekomen, het gereedschap is geprofessionaliseerd. Vandaag de dag behelst het beroep tal van werkzaamheden, zoals aan sanitair, cv, waterleiding, gasleiding, riolering, dakwerk, zinkwerk et cetera. 

Een beroep met een heel gunstig toekomst-perspectief

“Eigenlijk alle werkzaamheden behalve elektra,” weet eigenaar Cees van der Kraan. “Dat maakt het loodgietersvak tot een enorm veelzijdig beroep. Geen dag is hetzelfde. Je werkt met je handen én zeker ook je hoofd! Het is daarbij een beroep met een heel gunstig toekomstperspectief. Je bent gegarandeerd van een goede baan met dito beloning.”

Oproep aan jongeren

“Zeker, ook wij zouden graag enkele nieuwe mensen verwelkomen, die zich het vak in de praktijk eigen willen maken. Daarom roepen we met name jongeren – zowel jongens als meisjes – op om eens met ons te komen praten, zodat ze meer te weten kunnen komen over dit geweldige ambacht.”

Loodgietersbedrijf Van der Kraan

Jan Thijssenweg 17F
2495 AH Den Haag
T 070 390 2454
www.vanderkraanvof.nl