Bekende schrijfster Yvonne Keuls opent 6 november Open Wand-tentoonstelling in Rijswijkse bibliotheek

Cultuur
Tijdens de Open Wand-tentoonstelling wordt werk van (amateur)kunstenaars uit Rijswijk en Leidschendam-Voorburg geëxposeerd.
Tijdens de Open Wand-tentoonstelling wordt werk van (amateur)kunstenaars uit Rijswijk en Leidschendam-Voorburg geëxposeerd. (Foto: Bibliotheek aan de Vliet)

Van zondag 6 tot en met dinsdag 27 november stellen de Bibliotheek aan de Vliet en de Kunstuitleen in Rijswijk hun ‘Wand’ beschikbaar voor het werk van (amateur)kunstenaars uit Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Aanleveren van werk

Werk kan van tevoren worden aangemeld door een e-mail te sturen naar Jacqueline van Munster: jvmunster@bibliotheekaandevliet.nl, met gegevens over het volgende:

· Informatie in maximaal 40 woorden het werk en de maker;
· Het formaat van het werk;

Tot en met donderdag 29 oktober kan het werk worden inleverd bij de Kunstuitleen in Rijswijk. Er is een beperkte ruimte beschikbaar, het advies is werk zo snel mogelijk aan te melden.

Thema ‘Levenslustig’ 

Het thema is ‘Levenslustig’ en sluit aan bij het thema van de campagne Nederland Leest ‘Een boek, duizend gesprekken’, waarbij leden dit jaar het gratis boek ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls krijgen.

Optreden Yvonne Keuls 

Op zondag 6 november worden Nederland Leest en de Open Wand tegelijk afgetrapt met een speciale dag in de bibliotheek in Rijswijk:

· 12:30 uur - 14:30 uur : Feestelijke opening

· 15:00 uur - 17:00 uur : Optreden van Yvonne Keuls De voorstelling duurt 60 minuten en is een speciale toneelbewerking van het boek ‘Mevrouw mijn moeder’. Yvonne Keuls vertolkt zelf alle rollen. Na de pauze is er tijd voor vragen uit de zaal. Kosten: €3,50 voor leden • €5,00 niet-leden

Kaarten zijn te koop aan de informatiebalie in de bibliotheek of via www.bibliotheekaandevliet.nl/yvonnekeuls.