Gratis Voorleeslunch 7 oktober bij de Bibliotheek aan de Vliet

Uit
Worden voorgelezen tijdens een lekkere lunch is leuk voor alle leeftijden.
Worden voorgelezen tijdens een lekkere lunch is leuk voor alle leeftijden. (Foto: Bibliotheek aan de Vliet)

Vrijdag 7 oktober is het Nationale Ouderendag. In de locaties in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg kunt u om 13.00 uur luisteren naar het Nationale Voorleeslunchverhaal.

Tijdens een verzorgde lunch leest er op elke vestiging een speciale gast voor. Na de lunch is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over uiteenlopende onderwerpen.

Rijswijk

Odette Simons zal het verhaal voorlezen in Rijswijk. Odett is een all round creative met veel ervaring in de commerciële wereld. Bovendien heeft ze gewerkt als actrice en presentatrice bij programma’s, zoals Onderweg naar Morgen, Rozengeur & Wodka Lime en Puzzeltijd.

Voorburg en Leidschendam

Yvo Kühling zal het verhaal voorlezen in Voorburg. Yvo is een debuterende schrijver.  Ronald Lamping, columnist bij Het Krantje, zal het verhaal voorlezen in Leidschendam.

Gratis aanmelden

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren naar het verhaal en daarna te genieten van de lunch op vrijdag 7 oktober van 13.00 - 14.00 uur. 

Aanmelden voor gratis deelname op www.bibliotheekaandevliet.nl/voorleeslunch, aan de balie in de bibliotheek of bel 070 2400 250.