Subway station Rijswijk wordt Het Broodspoor

Winkelen
Met de nieuwe menukaart speelt het Broodspoor in op de wensen van de klant
Met de nieuwe menukaart speelt het Broodspoor in op de wensen van de klant (Foto: MD)

Op 18 december heeft Subway-station Rijswijk op het Eisenhouwerplein haar deuren gesloten. Na een korte verbouwing gaan eind januari de deuren weer open. Dan heeft eigenaresse Marjolein Dijkhuizen het pand omgetoverd tot een gloednieuwe broodjeszaak: Het Broodspoor.

Het overstappen op een eigen concept geeft vrijheid. Marjolein: “Er kwamen regelmatig mensen die bijvoorbeeld graag een koffie en een croissantje wilden. Maar onder de strakke regels van de franchise mocht ik dat niet leveren. Nu ik zelf de menukaart samenstel kan ik beter op de wensen van klanten inspelen. Ik kan precies die dingen aanbieden waarvan ik weet dat mijn klanten ze lekker vinden.”

Vers en getest op smaak

De afgelopen periode is gezocht naar leveranciers met de beste producten. Na heel wat smaaktests staan alleen de allerlekkerste ingrediënten en broodsoorten op het menu. En altijd lekker knapperig, omdat er verschillende keren per dag broodjes worden afgebakken.

Bekende gezichten

De medewerkers zijn ook enthousiast over de overstap. Stuk voor stuk hebben zij besloten om mee te bouwen aan het succes van de nieuwe zaak. Voor klanten betekent dit dat zij kunnen rekenen op goede service, door vertrouwde gezichten. Dus voor wie met de trein naar het werk gaat, geldt het advies: vergeet niet een broodje en drankje voor onderweg te halen bij het Broodspoor.