Zeven diploma’s aangepast zwemmen

Algemeen
Zeven kinderen met een bijzondere eigenschap of beperking behaalden bij zwembad Groenoord hun A-diploma.
Zeven kinderen met een bijzondere eigenschap of beperking behaalden bij zwembad Groenoord hun A-diploma. (Foto: Stichting het Startblok)

Stichting het Startblok bestaat inmiddels ruim vijf jaar en verzorgt zwemactiviteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen die vanwege een bijzondere eigenschap of beperking tijdens de reguliere zwemactiviteit niet goed meekomen. Vertrouwen, plezier en leren komen samen tijdens de zwemactiviteiten.

Ook in zwembad Groenoord in Schiedam, is Stichting het Startblok actief. Op 23 juni was het diplomazwemmen in Groenoord.

Er waren zeven kinderen en zij gingen er vol tegenaan om hun zwemdiploma te behalen. En dat wierp zijn vruchten af. Alle kinderen zijn geslaagd voor hun diploma.

Alle kinderen geslaagd voor hun diploma

Moe, maar met een grote glimlach op het gezicht gingen zij met hun diploma op de foto. Nederland is zeven Otters (kinderen met een A-diploma) rijker. Namens iedereen van Stichting het Startblok: “Gefeliciteerd met het behalen van jullie zwemdiploma!”

Stichting het Startblok zet zich met hun team van vrijwilligers in om kinderen, jongeren en volwassenen aangepaste zwemactiviteiten te bieden. Je kunt op negen locaties in de regio terecht. Kijk voor meer informatie op de website: https://www.hetstartblok.com/.