Olga Commandeur bij PPSC in Schiedam

Algemeen
Olga Commandeur.
Olga Commandeur. (Foto: PR)

Op donderdag 15 september is niemand minder dan ‘Nederland in Beweging’-presentatrice Olga Commandeur te gast bij De Derde Helft ‘Bakkie Doen bij PPSC’ in Schiedam. Olga vertelt in anderhalf uur wat de noodzaak van bewegen voor ouderen is en brengt deelnemers van De Derde Helft en andere geïnteresseerden in beweging op muziek. Iedereen is welkom. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Veelzijdige ontmoetingsplaats

De ouderenraad van PPSC organiseert sinds 2019 wekelijks tal van sportieve en niet-sportieve activiteiten voor alle 55-plussers. Hierbij is iedereen van harte welkom om elkaar vrijblijvend te ontmoeten en mee te doen met een wekelijks programma met wisselende activiteiten zoals Jeu de Boules, 60+bewegen op muziek, tafeltennis, Molky kegelspel, sjoelen en biljarten. Ook wordt er regelmatig een golfcircuitje uitgezet. De vereniging stelt elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur haar deuren open op het PPSC terrein, Parkweg 419, 3121 KK Schiedam.

Belang van bewegen

De bijeenkomst met Olga Commandeur op donderdag 15 september is gratis en zowel leden als niet-leden mogen hieraan deelnemen. Olga Commandeur is ambassadeur voor het Nationaal Ouderenfonds programma OldStars Vitaal, presentatrice van het bekende televisieprogramma ‘Nederland in Beweging’ en geeft op locaties door heel het land deze bijeenkomsten (vitaliteitsworkshops). Hierbij gaat het om het belang van bewegen in alledaagse en huishoudelijke activiteiten. “Op speelse en humoristische wijze leren zij over zichzelf en het belang van bewegen”, zegt Olga. Voor meer informatie over de workshop op 15 september neem contact op met Wim Meijboom via w.j.meijboom@gmail.com.

Programma Derde Helft 15 september

13:00 - 13.30 - Inloop met koffie en thee
13.30 - 14.30 uur - Activiteiten De Derde Helft
14.30 - 16:00 uur - Beweegactiviteiten met Olga Commandeur
16.00 uur – Afsluiting

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich samen met partners, donateurs en vrijwilligers in voor een samenleving waarin geen enkele oudere zich eenzaam hoeft te voelen. De activiteiten zijn laagdrempelig en gericht op ontmoeting. Het fonds helpt ouderen om op een actieve manier ouder te worden en stimuleert de samenleving om een leeftijdsvriendelijke omgeving te zijn. Want ouder worden doe je samen.