Ballet- en Dansstudio zet zich in voor de Voedselbank

Algemeen
Malou en Sharon van ballet en dansstudio Schiedam en Vlaardingen met de ingezamelde flessen.
Malou en Sharon van ballet en dansstudio Schiedam en Vlaardingen met de ingezamelde flessen. (Foto: PR)

In de afgelopen week hebben er kijklessen plaatsgevonden bij Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen. Deze kijklessen vinden twee keer per jaar plaats, waarbij er jaarlijks een goed doel centraal staat.

Niet alleen bij de voorstellingen in het theater worden de leerlingen van ballet- en dansstudio Schiedam Vlaardingen bewonderd, maar ook tijdens de kijklessen komt er publiek. Bij de kijklessen mogen de leerlingen hun familie en vrienden uitnodigen om een kijkje te nemen bij de dansles. Gedurende deze kijklessen werden de leerlingen en hun publiek aangemoedigd om zo veel mogelijk lege flessen mee te nemen naar de dansschool. En met resultaat! De leerlingen hebben ontzettend veel flessen ingezameld.

Het team van Ballet- en Dansstudio Schiedam en Vlaardingen heeft de flessen ingeleverd bij verschillende supermarkten. De statiegeldbonnen zijn ingewisseld voor snoepgoed voor de feestdagen. “Wij hopen in deze donkere dagen de mensen die gebruik maken van de Voedselbank iets meer te verblijden”, zegt coördinator Sharon Sala.

Mede dankzij de inzet van alle leerlingen zijn er ontzettend veel kratten met lekkernijen ingeleverd bij de Voedselbank. Hierdoor kan de Voedselbank tijdens de feestdagen de mensen nu blij maken met onder andere heerlijke chocoladeletters en kruidnoten. De Voedselbank organiseert op donderdag 1 december een Sinterklaasmiddag. Hier zullen de ingezamelde lekkernijen overhandigd worden.